Actueel2022-05-21T07:57:17+00:00

Nieuws

Lees onze blogs, kijk- en luistertips die onder andere gaan over communicatie, contentmarketing, interne communicatie, crisiscommunicatie en public relations.

Daarnaast publiceren we ook whitepapers. Die gaan nog een stapje dieper op de materie in.

Onze nieuwe locatie: Kralingseweg 126

4 augustus 2022|

Wij zijn verhuisd! Lees hier alles over onze nieuwe locatie vanaf 8-8-2022: The Grandstand, Kralingseweg 126 in Rotterdam. Je vindt ons in de kantoren boven de hoofdtribune.

Optreden in de media is een kans!

13 juli 2022|

Ben je net als wethouder begonnen of wil je als ervaren bestuurder een opfristraining? Heb je als communicatiemedewerker behoefte aan praktijkoefening en tips? Krijg tips en advies in onze mediatraining op maat.

Tegenspraak: duivels belangrijk

30 juni 2022|

Tegenspraak is een belangrijk element binnen organisaties. Een organisatie die tegenspraak naar binnenhaalt, toont lef en realiteitszin, legt Dick van Gooswilligen uit in zijn nieuwe blog.

Laat diversiteit geen loze kreet zijn

18 mei 2022|

Zaterdag 21 mei is het werelddag van de culturele diversiteit. Het doel van de dag is mensen bewust maken van culturele diversiteit. Daardoor gaan we nadenken over wat diversiteit voor ons betekent en wat het precies is. In deze blog vertelt consultant Juliette hoe je diversiteit op een goede manier kan inzetten in jouw organisatie.

Nieuwe collega’s bij Sterk Werk

16 mei 2022|

Sterk Werk verwelkomt nieuwe collega's: in maart kwam Juliette Bindt ons team versterken en onlangs is ook Wendy Gehrmann bij ons gestart. Later deze week gaat Jos van der Pluijm terug bij Sterk Werk aan de slag.

Stagelopen bij Sterk Werk Communicatie

7 april 2022|

Sterk Werk Communicatie is op zoek naar nieuwe stagiaires. Onze trainee Indy Metselaar vertelt over de verschillende aspecten van communicatie en geeft antwoord op de vraag: hoe kies je een stage die bij jou past?