Actueel2022-05-21T07:57:17+00:00

Nieuws

Lees onze blogs, kijk- en luistertips die onder andere gaan over communicatie, contentmarketing, interne communicatie, crisiscommunicatie en public relations.

Daarnaast publiceren we ook whitepapers. Die gaan nog een stapje dieper op de materie in.

Laat diversiteit geen loze kreet zijn!

18 mei 2022|

Zaterdag 21 mei is het werelddag van de culturele diversiteit. Het doel van de dag is mensen bewust maken van culturele diversiteit. Daardoor gaan we nadenken over wat diversiteit voor ons betekent en wat het precies is. In deze blog vertelt consultant Juliette hoe je diversiteit op een goede manier kan inzetten in jouw organisatie.

Nieuwe collega’s bij Sterk Werk!

16 mei 2022|

Sterk Werk verwelkomt nieuwe collega's: in maart kwam Juliette Bindt ons team versterken en onlangs is ook Wendy Gehrmann bij ons gestart. Later deze week gaat Jos van der Pluijm terug bij Sterk Werk aan de slag.

Stagelopen bij Sterk Werk Communicatie!

7 april 2022|

Sterk Werk Communicatie is op zoek naar nieuwe stagiaires. Onze trainee Indy Metselaar vertelt over de verschillende aspecten van communicatie en geeft antwoord op de vraag: hoe kies je een stage die bij jou past?

Als Vlaamse studente stage lopen bij Sterk Werk

5 april 2022|

Bij Sterk Werk Communicatie is er iets unieks gaande: wij hebben namelijk voor de eerste keer in de geschiedenis van het bureau een Vlaamse trainee. Laura vertelt in deze blog waarom zij als Vlaamse studente koos om haar afstudeerstage bij Sterk Werk in Rotterdam te doen en of een communicatiestage in Nederland dan zo anders is dan in Vlaanderen.

Een vliegende start-stage bij Sterk Werk

31 maart 2022|

Sterk Werk Communicatie is op zoek naar nieuwe stagiaires. Onze trainee Hananja den Boer neemt je mee door de verschillende punten waarom zij vindt dat een stage bij Sterk Werk je een topstart geeft in je communicatie carrière.

Het jaar van de thought leader

11 januari 2022|

De samenleving staat voor grote uitdagingen en dat vraagt van organisaties dat ze anders denken over belangrijke thema’s. In dit blog vertelt consultant Kenny hoe je hier als communicatieprofessional aan bijdraagt.