Selecteer een pagina

Tweet! Tweet. Tweet? Helpt jouw content je doelgroep?

door 6-03-19Contentmarketing

Iedere organisatie heeft social media inmiddels wel ontdekt. Maar de uitdaging blijft: hoe vertaal je de (ehm.. laten we eerlijk zijn) soms taaie materie waar jouw organisatie zich mee bezighoudt door naar pakkende online mediacontent? Hoe krijg je een goed bereik en betrokkenheid van je doelgroepen? Ons communicatiebureau helpt tientallen organisaties bij het delen van hun verhaal. Ons codewoord daarbij is: ‘relevant’.

Het mag gezegd worden: jullie producten en jullie diensten zijn geweldig! Een verhaal dat jullie organisatie vast graag vertelt. Maar pas op, want daar zit ook het addertje onder het gras. Grote kans dat jouw (potentiële) klant helemaal niet zit te wachten op dat bericht. En al helemaal niet op een overkill aan dit soort irrelevante boodschappen. Waar hij wél om zit te springen, is een oplossing voor zijn probleem, angst of de weg naar een vervulling van zijn behoefte. Daar zit je kans, pak hem!

Ken je klant

Dat brengt je meteen bij de volgende uitdaging. Heb je de behoefte van je doelgroep wel voldoende in beeld? Het is goed om regelmatig terug naar de tekentafel te gaan en je producten of diensten te matchen met de behoeften van de doelgroep. Wat speelt er bij hen, waar lopen zij tegenaan, kan er worden ingehaakt? Zo’n sessie zet je op scherp en levert gegarandeerd inspiratie op voor productverbetering én relevante content.

Een blik van buiten helpt. Zoek daarom een sparringpartner voor het delen van je verhaal op een relevante manier, het bereiken van een relevante doelgroep en het boeken van resultaat door het aantrekken van nieuwe klanten. Wij helpen je graag op weg.

 
Wat zijn jouw doelen met contentmarketing? Wij zetten onze expertise graag in om jou verder te helpen om je doelgroep echt te bereiken. 

Meer over Contentmarketing

 

Robert Anemaet

Senior Communications Consultant

Share This

Deel dit!

Deel dit verhaal op social - Snel en makkelijk hier