Neem een kijkje in onze cases

En bekijk onze trotse verzameling strategische en creatieve oplossingen

RDM Training Plant

Diverse publieke- en private partijen hebben de handen ineengeslagen voor de RDM Training Plant, een oude rubberfabriek die is omgebouwd tot een ‘real life’ oefenfabriek (trainingsfaciliteit) voor techniekstudenten én bestaand personeel in de petrochemische- en procesindustrie.

Door levensechte simulaties maken techniekstudenten fysiek kennis met hun toekomstige werkplek en traint personeel van betrokken ondernemingen in een ‘real life’ omgeving. Op de Training Plant komen privaat en publiek letterlijk samen: trainers en trainees zijn zowel afkomstig uit het bedrijfsleven als het onderwijs. Met de komst van de RDM Training Plant staan de neuzen van ruim 60 partijen dezelfde kant op en is er een uniforme boodschap. De Stichting RDM Training Plant nam die rol op zich en zorgde hiervoor tezamen met een platform waar alle partijen zich in gehoord voelen.

De vraag aan ons? Hoe zorgen we ervoor dat alle betrokken partijen een uniforme boodschap uitdragen aangaande het belang van de RDM training plant en hoe zorgen we ervoor dat alle partijen zicht gehoord voelen in het project en een podium krijgen om hun deelname aan het project te tonen.

Bekijk in onderstaande video hoe we dit hebben aangepakt:

Direct. Relevant. Resultaat.

We zijn Rotterdams. Eerlijk, open en werkend met korte lijnen. Benieuwd naar onze aanpak?

Lees hier meer over onze werkwijze of bel 010-456 78 49