Maak kennis met onze diensten

Wij brengen je dichterbij jouw uiteindelijke doel

Onze diensten

Waar kunnen wij je bij helpen?

Merken en organisaties zijn als sporters op een speelveld: bij elke actie moeten ze weten waar ze staan. Hoe zit dat bij jouw organisatie? Weet jij waar jouw organisatie ten opzichte van concurrenten staat in de ogen van jullie doelgroep?

PR: naamsbekendheid én vertrouwen
“Hoe werkt PR en wat kunnen wij ermee?” Overal – buiten werk, op congressen, per mail – stellen mensen ons die vraag. Uit ervaring weten wij dat merken met PR geweldig kunnen groeien.

Hallo, ben jij in beeld? Content marketing kan daar uitstekend bij helpen. Pakkende, ‘hapklare’ verhalen, daar begint content marketing mee. De lezer of luisteraar moet ook direct snappen waaróm jouw blog, video of andere content nuttig is – je hebt zijn aandacht maar even.

Zeg eens eerlijk: is uw organisatie klaar voor een recall, datalek of een ander incident? Nu heeft u nog tijd om na te denken, maar bij een echte crisis niet. Dan zijn in één klap alle ogen op uw organisatie gericht en wil de wereld weten wat er speelt – medewerkers, klanten, pers en publiek. Wat is er precies gebeurd? Wat moeten zij doen? En wat gaat ú als organisatie doen? Snel, maar ook zorgvuldig communiceren is in zo’n situatie cruciaal.

Sterk Werk Communicatie & Content Marketing biedt verschillende communicatietrainingen en workshops aan voor professionals in PR en communicatie. 

Competente, enthousiaste medewerkers: vinden jullie ze nog? Veel organisaties hebben steeds meer moeite om aan geschikt personeel te komen. De ‘war for talent’ is in veel sectoren weer volledig opgelaaid.

Sterk Werk HR Solutions zet zich als recruitment onderneming in voor het bemiddelen van (online)marketing- sales- en communicatieprofessionals. 

Monitoring en Analyse voor succesvolle communicatie

Direct. Relevant. Resultaat.

We zijn Rotterdams. Eerlijk, open en werkend met korte lijnen. Benieuwd naar onze aanpak?

Lees hier meer over onze werkwijze of bel 010-456 78 49