Maak kennis met onze diensten

Onze diensten

Waar kunnen wij je bij helpen?

Merken en organisaties zijn als sporters op een speelveld: bij elke actie moeten ze weten waar ze staan. Hoe zit dat bij jouw organisatie? Weet jij waar jouw organisatie ten opzichte van concurrenten staat in de ogen van jullie doelgroep?

PR: naamsbekendheid én vertrouwen
“Hoe werkt PR en wat kunnen wij ermee?” Overal – buiten werk, op congressen, per mail – stellen mensen ons die vraag. Uit ervaring weten wij dat merken met PR geweldig kunnen groeien.

Hallo, ben jij in beeld? Content marketing kan daar uitstekend bij helpen. Pakkende, ‘hapklare’ verhalen, daar begint content marketing mee. De lezer of luisteraar moet ook direct snappen wat de toegevoegde waarde is van jouw blog, video of andere vorm van content – je hebt zijn aandacht maar even.

Communicatie is een onmisbaar instrument in de gereedschapskoffer van de crisismanager. Zowel vóór, tijdens als na een crisis laat hij met communicatie zien dat hij de situatie overziet. Hoe beter  crisiscommunicatie is voorbereid, hoe beter de uitvoering. Het beste moment om met die voorbereiding te starten was gisteren. Het één na beste moment is vandaag.

Sterk Werk Communicatie & Content Marketing biedt verschillende communicatietrainingen en workshops aan voor professionals in PR en communicatie. 

Competente, enthousiaste medewerkers: vinden jullie ze nog? Veel organisaties hebben steeds meer moeite om aan geschikt personeel te komen. De ‘war for talent’ is in veel sectoren weer volledig opgelaaid.

Sterk Werk HR Solutions zet zich als recruitment onderneming in voor het bemiddelen van (online)marketing- sales- en communicatieprofessionals. 

Monitoring en Analyse voor succesvolle communicatie

Direct. Relevant. Resultaat.

We zijn Rotterdams. Eerlijk, open en werkend met korte lijnen. Benieuwd naar onze aanpak?

Lees hier meer over onze werkwijze of bel 010-456 78 49