Maak kennis met onze diensten

Monitoring

Monitoring en Analyse voor succesvolle communicatie

MONITOR.

Monalyse verzamelt al het relevante nieuws en social media buzz. Zo blijft u en uw organisatie op de hoogte van alle actualiteiten. Omdat Monalyse alles weet van media, journalisten en influencers weet u ook hoeveel impact berichtgeving op uw merk of organisatie heeft.

ANALYSE.

Met de analyses zorgt Monalyse ervoor dat de verzamelde nieuws en buzz wordt omgezet in waardevolle informatie voor u. Met die informatie helpt Monalyse u bij het stellen van meetbare doelen voordat u begint, bij het direct bijsturen van uw communicatie tijdens uw campagne en bij inzicht in het resultaat achteraf. Zo weet u welke doelen zijn behaald en bouwt u kennis op voor uw volgende campagne.

ENGAGE.

Monalyse geeft u de mogelijkheid om de conversatie aan te gaan met uw doelgroep, ofwel rechtstreeks ofwel door uw boodschap onder de aandacht te brengen bij de juiste journalist. Met Monalyse ontdekt u snel en eenvoudig wie relevante influencers zijn en kunt u gericht met ze communiceren.

CASES.

Benieuwd wat Monalyse voor uw organisatie kan betekenen? Bekijk de casestudiestudies van Naturalis, Acer en SIRE.

 

Contact opnemen

Bent u benieuwd wat Monalyse voor uw organisatie kan beteken? Laura Scholte legt tijdens een kennismakingsgesprek haarfijn uit wat de mogelijkheden zijn.

 AAEAAQAAAAAAAAboAAAAJDhlMTQwZGU3LWUyNjktNDc2YS1hMTA3LWQ4YTI3ZTgzMjVjZA 

Laura Scholte

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06-24879947

Direct. Relevant. Resultaat.

We zijn Rotterdams. Eerlijk, open en werkend met korte lijnen. Benieuwd naar onze aanpak?

Lees hier meer over onze werkwijze of bel 010-456 78 49