Maak kennis met onze diensten

PR

PR: naamsbekendheid én vertrouwen
“Hoe werkt PR en wat kunnen wij ermee?” Overal – buiten werk, op congressen, per mail – stellen mensen ons die vraag. Uit ervaring weten wij dat merken met PR geweldig kunnen groeien.

Bedenk maar hoeveel fijner het is als anderen jou op een merk of organisatie tippen in plaats van die organisatie zelf. Zo bouw je met PR niet alleen aan jullie naamsbekendheid, maar ook aan het vertrouwen in jullie merk. Bovendien leert de doelgroep eerder wát jouw organisatie doet. PR is ook financieel gezien een slimme keuze. Allen adverteren kost relatief veel tijd en geld.

PR begint met een scherp beeld van de doelgroep. Wie zijn jullie potentiële stakeholders en waar bereik je die het best? Grote kans dat je worstelt met die vraag omdat het medialandschap zo versnipperd is. Stakeholders lezen niet alleen nog krant X, maar bezoeken ook andere nieuwssites, social media, blogs en radioprogramma’s. Zie dan maar eens in kaart te krijgen wie je wanneer waar bereikt.

De juiste contacten
Het nut van een persbericht staat steeds meer ter discussie. Wij weten wel beter: een sterk, nieuwswaardig persbericht kan nog steeds in korte tijd een groot publiek bereiken. Voorwaarde is dat het naar de juiste bloggers, redacteuren en journalisten wordt gestuurd. Daar zorgen wij voor, want wij kennen hen en zij kennen ons. Ook het schrijven en de verzending van jullie berichten nemen we desgewenst volledig uit handen.
Interviews zijn een fraaie kans om in je eigen woorden over je organisatie te vertellen. Maar hoe regel je een interview, en hoe bereid je mensen daarop voor? Ook hier draait het om de juiste contacten én om de juiste insteek van je verhaal. Onze consultants weten uitstekend wat journalisten zoeken.

Contact
Benieuwd naar onze aanpak? Bel 010-4567849 of neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

VRAAG INFORMATIE AAN                  VRAAG OFFERTE AAN

Direct. Relevant. Resultaat.

We zijn Rotterdams. Eerlijk, open en werkend met korte lijnen. Benieuwd naar onze aanpak?

Lees hier meer over onze werkwijze of bel 010-456 78 49