Maak kennis met onze diensten

Content marketing

Hallo, ben jij in beeld? Content marketing kan daar uitstekend bij helpen. Pakkende, ‘hapklare’ verhalen, daar begint content marketing mee. De lezer of luisteraar moet ook direct snappen wat de toegevoegde waarde is van jouw blog, video of andere vorm van content – je hebt zijn aandacht maar even.

In de ideale situatie delen mensen jullie content ook onderling met elkaar. Zo kom je als organisatie in korte tijd op het netvlies bij een groot, maar specifiek, publiek. Bijvoorbeeld CFO’s van middelgrote bedrijven.

Content maken kan een flinke uitdaging zijn. Welk nieuws en welke kennis uit jouw organisatie is het waard om met jullie doelgroep te delen? Hoe krijg je die verhalen naar boven en hoe zet je die om in een video of blog? Cruciaal is  dat je de juiste kanalen inzet (website, nieuwsbrieven, social media, etc.) en netwerken optimaal benut (medewerkers, klanten, prospects, website-bezoekers). Wij nemen je graag aan de hand en helpen je op weg.

Van concept tot product
Redactionele content kan hét middel zijn voor gratis publiciteit. Voorwaarde is dat de inhoud en timing kloppen. Je stuurt dit soort content immers naar journalisten, en die hebben het druk. Een belangrijk element is de volledigheid van jullie content; alle benodigde informatie moet aanwezig zijn. Onze consultants kennen veel journalisten en weten hoe ze werken. Daardoor weten we ook precies waar jullie content aan moet voldoen.

Een notoire valkuil bij content marketing is de verspilling van tijd en geld aan betekenisloze content. Neem van ons aan: zonder heldere tips, advies of praktisch nut is er niemand die jullie content leest en deelt. Kijk ook uit met al te commerciële content. Daar hebben veel mensen echt een broertje dood aan, met averechts effect.

Er is geen sjabloon voor content marketing. De gekozen vorm kan telkens verschillen. Blogs, video’s, infographics, interviews, klantmagazines, nieuwsbrieven of whitepapers: wij verzorgen ze van concept tot product. Resultaat staat altijd voorop. We zijn pas tevreden als jouw organisatie in beeld is bij het juiste publiek.

Contact

Benieuwd naar onze aanpak? Bel 010-4567849 of neem contact met ons op via onderstaande contactformulieren of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

VRAAG INFORMATIE AAN                  VRAAG OFFERTE AAN

Direct. Relevant. Resultaat.

We zijn Rotterdams. Eerlijk, open en werkend met korte lijnen. Benieuwd naar onze aanpak?

Lees hier meer over onze werkwijze of bel 010-456 78 49