• Home
  • Diensten
  • Arbeidsmarktcommunicatie

Arbeidsmarktcommunicatie

Competente, enthousiaste medewerkers zijn voor veel organisaties met de dag moeilijker vindbaar. In veel sectoren is de ‘war for talent’ weer volledig opgelaaid. Arbeidsvoorwaarden alleen zijn al lang niet meer doorslaggevend: vooral jonge generaties hechten minstens zoveel waarde aan de reputatie van hun werkgever en de betekenis van hun werk. Hoe is deze doelgroep effectief te verleiden? Slimme arbeidsmarktcommunicatie die de juiste snaar raakt, maakt steeds vaker het verschil.

Wij geloven dat uw arbeidsmarktcommunicatie bij uw complete communicatie aan moet sluiten. Cruciaal in onze ogen is een authentiek verhaal - onderscheidend, eerlijk en het liefst vanuit de eigen organisatie verteld. De sfeer en cultuur, maar ook de kennis en de kunde die een organisatie in huis heeft begint immers altijd bij de mensen die er al werken. Rooskleurige corporate video’s en containerbegrippen als ‘hands-on mentaliteit’ scoren nauwelijks punten. Verhalen van uw eigen mensen, over hun dagelijkse praktijk, zetten u als werkgever wél op de kaart.

Als full service communicatiebureau hebben wij ruime ervaring met het vertellen van verhalen die organisaties en hun doelgroepen verbinden. Onze collega’s van Sterk Werk HR Solutions volgen de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt op de voet. Van daaruit zoeken we naar communicatiemiddelen die werkelijk betekenis geven aan vacatures. Zodat u het juiste talent aanspreekt en activeert.

Benieuwd naar onze aanpak? Bel 010-4567849 of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.