Selecteer een pagina

Arbeidsmarktcommunicatie

Competente, enthousiaste medewerkers: hoe vind je ze?

Slimme arbeidsmarktcommunicatie
Vooral voor jonge generaties zijn arbeidsvoorwaarden nog maar zelden doorslaggevend. Zij hechten minstens zoveel waarde aan de reputatie van hun werkgever en de betekenis van hun werk. Hoe verleid je deze doelgroep? Slimme arbeidsmarktcommunicatie maakt het verschil.

Wij geloven dat arbeidsmarktcommunicatie niet op zichzelf staat, maar altijd bij de totale communicatie van een organisatie aan moet sluiten. De basis is een authentiek verhaal; onderscheidend, eerlijk en het liefst door uw eigen mensen verteld. Zij bepalen de sfeer en de bedrijfscultuur binnen jouw organisatie en dat maakt voor een groot deel of mensen bij jullie willen werken. De kennis en kunde binnen uw organisatie wegen ook mee, maar pas daarna.

 

Een eerlijk beeld
Smeuïge corporate video’s en containerbegrippen als ‘hands-on mentaliteit’ doen online nog steeds volop de ronde. Zonde van alle tijd en geld, want effectief zijn ze meestal niet. Sollicitanten prikken er doorheen. Ze snappen dat ze reclame zien en missen een eerlijk beeld van de praktijk. Een té mooi plaatje kan zelfs achterdocht opwekken: als een organisatie zo opschept over zichzelf, moet de praktijk haast wel tegenvallen.

Als full service communicatiebureau hebben wij ruime ervaring met het vertellen van authentieke verhalen die organisaties en hun doelgroepen verbinden. Onze collega’s van Sterk Werk HR Solutions volgen de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt op de voet. Van daaruit zoeken we naar communicatiemiddelen die werkelijk betekenis geven aan vacatures. Zodat jij het juiste talent aanspreekt en tot solliciteren aanzet.

Contact
Benieuwd naar onze aanpak? Bel 010 – 456 78 49 of neem contact met ons op via info@sterkwerk.nl.
Op zoek naar een specifieke persoon die meer kan vertellen over arbeidsmarktcommunicatie? Scroll dan een klein stukje door. Wil je een offerte aanvragen? Scroll dan nog een stukje door.

Kopje koffie?

Bel of mail een van ons voor meer informatie. Of praat met ons verder door over arbeidsmarktcommunicatie onder het genot van een kopje koffie.

Gert Hofsteenge

Gert Hofsteenge

Director SWC Groep

      

Sietse Pots

Sietse Pots

Managing Director

      

Gert Hofsteenge

Gert Hofsteenge

DIRECTOR SWC GROEP

      

Sietse Pots

Sietse Pots

MANAGING DIRECTOR

      

Offerte aanvragen arbeidsmarktcommunicatie

Copyright © Sterk Werk Communicatie & Contentmarketing