Selecteer een pagina

Communicatieadvies

Merken en organisaties zijn als sporters op een speelveld: bij elke actie moeten ze weten waar ze staan.

Een sterke positionering
Weet jij waar jouw organisatie ten opzichte van concurrenten staat in de ogen van jullie doelgroep? En is dat ook de plek die jullie ambiëren? Als het met jullie positionering goed zit, kan het nog altijd zijn dat je over jullie uitstraling twijfelt. Die moet wel bij jullie plek op het speelveld passen, en niet te vergeten bij jullie organisatie zelf.

Een sterke positionering is van onschatbare waarde. Het is het fundament voor jullie strategie en voor alle interne en externe communicatie die daaruit voortvloeit. Cruciaal is dat je met die communicatie consequent bent: elke mailing, blog of tweet moet met jullie positionering matchen, zowel inhoudelijk als qua toon. Zo blijft je als organisatie herkenbaar voor eigen medewerkers, klanten, prospects en andere stakeholders. Dankzij die herkenning vinden tevreden klanten je sneller terug.

Grondig te werk
Wij helpen graag bij het stellen van de juiste vragen, want daar begint positionering mee. Met die vragen houden we jou een spiegel voor. Wat is de kern van jouw organisatie? Welke visie, missie, merkwaarden en pay-offs horen daarbij? Samen met jou ontrafelen we de ziel van je organisatie en waar jullie merk voor staat. Desgewenst werken we onze bevindingen uit tot een heldere (her)positionering. Wees gerust: aan dikke rapporten doen we niet. Wel aan heldere, toepasbare plannen. Jij blijft altijd in de lead.

Jullie strategische doelstelling is altijd ons startpunt. We moeten immers weten welk hoger bedrijfsdoel jullie communicatie dient. Zodra we jullie strategie helder voor ogen hebben, stropen we onze mouwen op en gaan we aan de slag. Resultaat telt.

Contact
Benieuwd naar onze aanpak? Bel 010 – 456 78 49 of neem contact met ons op via info@sterkwerk.nl.

Op zoek naar een specifieke persoon die meer kan vertellen over communicatie-advies? Scroll dan een klein stukje door. Wil je een offerte aanvragen? Scroll dan nog een stukje door.

Koffie?

Bel of mail een van ons voor meer informatie. Of praat met ons verder door onder het genot van een kop koffie.

Sietse Pots

Sietse Pots

Managing Director

sietse.pots@sterkwerk.nl

   

Evi van den Oever

Evi van den Oever

Senior Consultant

evi.van.den.oever@sterkwerk.nl

Gert Hofsteenge

Gert Hofsteenge

Director SWC Groep

gert.hofsteenge@sterkwerk.nl

   

Sietse Pots

Sietse Pots

MANAGING DIRECTOR

sietse.pots@sterkwerk.nl

   

Evi van den Oever

Evi van den Oever

SENIOR CONSULTANT

   

Gert Hofsteenge

Gert Hofsteenge

DIRECTOR SWC GROEP

gert.hofsteenge@sterkwerk.nl