Selecteer een pagina

Communicatietrainingen

Trainingen en workshops voor professionals in communicatie en pr

Trainingen en workshops op maat
Je kunt bij ons terecht voor trainingen over woordvoering, social media, crisiscommunicatie, en hoe je een succesvol optreden neerzet in een consumentenprogramma. De trainingen hebben altijd een praktijkgerichte focus waardoor je alles wat je tijdens de training hebt geleerd, de volgende dag al kan toepassen. Of je nu voor een socialmedia-training of een mediatraining kiest, we trainen je altijd zoveel mogelijk op maat, met oog voor je persoonlijke wensen en doelstellingen.

Contact
Benieuwd naar onze aanpak? Bel 010 – 456 78 49 of neem contact met ons op via info@sterkwerk.nlOp zoek naar een specifieke persoon die meer kan vertellen over communicatietrainingen? Scroll dan een klein stukje door.

Mediatraining op maat

Een succesvol interview valt of staat wat ons betreft niet alleen met de vorm, maar ook met de inhoud. Er zijn allerlei trucjes aan te leren waarmee u het ontbreken van een goed verhaal kunt verbloemen. Veel sterker is het als u een interview gebruikt om uw boodschap bij een relevant publiek te laten landen.

Woordvoering ad interim

U wordt geconfronteerd met een issue of crisis waar uw organisatie niet op ingericht is. Het is onze overtuiging dat u juist dan leiderschap moet tonen.

Bekijk de mogelijkheden voor interim woordvoering.

Mediatraining consumentenprogramma

De warme studiolampen branden op je hoofd. Achter je zit een groepje boze klanten. En de presentator vuurt de ene kritische vraag na de andere op je af.

Het klinkt misschien niet als de leukste bezigheid. Toch is zo’n optreden een kans. Een kans om jouw kant van het verhaal te vertellen.

Wil jij je optreden in een consumentenprogramma tot een succes maken? Volg de training!

Copyright © Sterk Werk Communicatie & Contentmarketing