Selecteer een pagina

Contentmarketing & pr

Naamsbekendheid én vertrouwen

Pakkende, ‘hapklare’ verhalen
Daar begint contentmarketing mee. De lezer of luisteraar moet ook direct snappen waaróm jouw blog, video of andere content nuttig is – je hebt zijn aandacht maar even.

Content maken kan een flinke uitdaging zijn. Welk nieuws en welke kennis uit jouw organisatie is het waard om met jullie doelgroep te delen? Hoe krijg je die verhalen naar boven en hoe zet je die om in een video of blog? Cruciaal is ook dat je weet welke kanalen je inzet (je website, nieuwsbrieven, social media) en hoe jullie netwerken benut (medewerkers, klanten, prospects, website-bezoekers). Wij nemen je graag aan de hand en helpen je op weg.

Geloofwaardigheid
In essentie is dat de kracht van pr. Het is veel geloofwaardiger als anderen u op een onderwerp, thema, merk of organisatie tippen dan wanneer die organisatie dat zelf doet.

Sterke pr bouwt niet alleen aan naamsbekendheid, maar ook aan het vertrouwen in een merk. Dat begint met een scherp beeld van de doelgroep. Wie zijn de potentiële stakeholders en waar zijn zij te bereiken? Net zo belangrijk is met welke boodschap u ze wilt bereiken. Relevantie is daarbij het toverwoord. Relevante boodschappen voor de doelgroepen én relevante boodschappen voor uw organisatiedoelstellingen.

Contact

Benieuwd naar onze aanpak? Bel 010 – 456 78 49 of neem contact met ons op via info@sterkwerk.nlOp zoek naar een specifieke persoon die meer kan vertellen over public relations? Scroll dan een klein stukje door. Wilt u een offerte aanvragen? Scroll dan nog een stukje door.

Hoe wij contentmarketing in de praktijk inzetten?

Hoe wij public relations in de praktijk inzetten?

Koffie?

Bel of mail een van ons voor meer informatie. Of praat met ons verder door onder het genot van een kop koffie.

Evi van den Oever

Evi van den Oever

Senior Consultant

evi.van.den.oever@sterkwerk.nl

Sietse Pots

Sietse Pots

Managing Director

sietse.pots@sterkwerk.nl

   

Isa de Pooter

Isa de Pooter

Consultant

isa.de.pooter@sterkwerk.nl

Evi van den Oever

Evi van den Oever

SENIOR CONSULTANT

   

Sietse Pots

Sietse Pots

MANAGING DIRECTOR

sietse.pots@sterkwerk.nl

   

Isa de Pooter

Isa de Pooter

CONSULTANT

isa.de.pooter@sterkwerk.nl

Meer over contentmarketing & pr

Van concept tot product
Redactionele content kan hét middel zijn voor gratis publiciteit. Voorwaarde is dat de inhoud en timing kloppen. Je stuurt dit soort content immers naar journalisten, en die hebben het druk. Een belangrijk element is de volledigheid van jullie content; alle benodigde informatie moet aanwezig zijn. Onze consultants kennen veel journalisten en weten hoe ze werken. Daardoor weten we ook precies waar jullie content aan moet voldoen.

Een notoire valkuil bij content marketing is de verspilling van tijd en geld aan betekenisloze content. Neem van ons aan: zonder heldere tips, advies of praktisch nut is er niemand die jullie content leest en deelt. Kijk ook uit met al te commerciële content. Daar hebben veel mensen echt een broertje dood aan, met averechts effect.

Er is geen sjabloon voor content marketing. De gekozen vorm kan telkens kan verschillen. Blogs, video’s, infographics, interviews, klantmagazines, nieuwsbrieven of whitepapers: wij verzorgen ze van concept tot product. Resultaat staat altijd voorop. We zijn pas tevreden als jouw organisatie in beeld is bij het juiste publiek.

De juiste contacten
Blogteksten, infographics, persberichten, interviews, klantcases: telkens zoeken we naar de juiste boodschap. Om te zorgen dat deze boodschap landt, sturen we het naar de juiste platforms, redacteuren en journalisten. Wij kennen hen en zij kennen ons. Onze consultants weten uitstekend wat journalisten zoeken.

Offerte aanvragen