Ervaren interim (crisis)communicatieprofessional

Zoek jij een ervaren professional voor directe ondersteuning of vervanging?

De coronacrisis zorgt voor een ongekende werkdruk bij veel organisaties. Professionele (crisis)communicatie is in deze tijd essentieel. Dat vergt heel veel van de bestaande communicatieteams die soms al weken aan de slag zijn en inmiddels op hun tandvlees lopen. Er wordt volop gezocht naar ervaren interim professionals op het gebied van (crisis)communicatie die per direct beschikbaar zijn. Sterk Werk (Crisis)Communicatie heeft ruim 25 jaar ervaring op dit terrein, binnen zowel de publieke als de private sector. 

Ons aanbod:

  • We kunnen per dag een ervaren (crisis)communicatieprofessional leveren die voor jouw organisatie direct aan de slag gaat in jouw communicatieteam. Onze professional wordt desgewenst op alle onderdelen ondersteund door de Sterk Werk Backoffice. Ook in geval van ziekte of uitval zorgt Sterk Werk voor continuïteit.
  • We hebben kennis, kunde en ervaring binnen zowel het bedrijfsleven als de (semi)overheid in huis: van omgevings- en scenarioanalyse,  advies/tegenspraak tot en met aanpak én evaluatie. We leveren maatwerk: afgestemd op de organisatie en hun specifieke vraag. We spreken de taal van zowel de publieke als de private sector en zijn bekend met de rollen van CCT’s en CMT’s, die wij ook regelmatig trainen.
  • Hoe we digitaal samenwerken, maakt ons niet uit. Microsoft Teams, Zoom, Skype, FaceTime, Google Hangout, we zijn gewend om met dit soort tools op afstand te werken.
  • Wat kost het? We werken op basis van weekcontracten, onze tarieven variëren tussen de 165-195 euro per uur, afhankelijk van senioriteit en de aard van de opdracht. Vanaf 15 uur per week en voor een langere periode kunnen we een projecttarief afspreken.
  • Wanneer starten? Nu!

 

Meer weten over onze spoed interim-dienstverlening?

Neem dan direct contact op via 06  47 58 70 45 of stuur een e-mail

Neem contact met ons op