Selecteer een pagina

Mediatrainingen

Onze trainingen zijn praktijkgericht en zoveel als mogelijk maatwerk.

gemiddelde waardering 8.3

gemiddelde waardering 8.3

We gaan graag met je in gesprek voor een training op maat. Wat kun je zoal verwachten?

We gaan graag met je in gesprek voor een training op maat.

Bel 010 – 456 78 49
of mail naar info@sterkwerk.nl.

Wat kun je zoal verwachten?

Theorie

Deelnemers worden meegenomen in de theoretische werking van (social) media en journalistiek. Vooraf en naderhand zijn er zelfstudie-tips in woord en beeld beschikbaar.

Praktisch

De training is altijd praktisch maatwerk. Vooral zelf doen en de 'hitte' ervaren, maar wel in een veilige omgeving. Veel (af)leren op basis van positief-kritische feedback.

Realistisch

Er wordt geoefend met bekende, realistische en actuele casuïstiek uit de eigen organisatie. De ruime ervaring van de trainers en de apparatuur maken het tot een realistische setting.

Evalueren

Wat ging goed en wat kan beter? Tips en tops worden in opbouwende sfeer teruggekoppeld. In woord en beeld, en desgewenst ook op schrift.

Informatie ontvangen over mediatrainingen

Over de trainingen

De kennis van oud-journalisten zoals Wouter Kurpershoek en onze communicatie-ervaring van de afgelopen 25 jaar delen we graag met jou. Onze mediatrainingen richten zich op interviews met camera, op radio en met geschreven pers.

Met crisiscommunicatietrainingen zorgen we dat jij klaar staat voor issues en crises. Uitblinken in socialmedia-gebruik? Een workshop social media helpt je organisatie op weg.


Waarom geen commentaar nooit een goed antwoord is


Het moment is daar. De microfoon prijkt onder je neus, de camera draait en tot in de puntjes voorbereid wacht je op de eerste vraag van de journalist. En dan gebeurt het: die eerste vraag is totaal onverwacht. Hoe zorg je ervoor dat je boodschap toch overkomt? Hoe voorkom je onhandige uitspraken en hoe zorg je dat jouw verhaal wél bij de doelgroep landt?

Relevant voor iedereen die wel eens een journalist spreekt. Na het lezen van deze whitepaper toch nog even oefenen? Bereid je voor op een interview met onze mediatraining.


Met het invullen van dit formulier geeft u Sterk Werk Communicatie Groep toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om u in de toekomst te informeren over producten, diensten, evenementen en trends en ontwikkelingen die interessant voor u kunnen zijn. Alle persoonsgegevens worden verzameld in overeenstemming met onze privacyverklaring.