Selecteer een pagina

Mediatrainingen

Volg een van onze trainingen

December-actie: gratis talkshowtraining

Bezoek een echte rtv-studio in Rotterdam onder leiding van een journalist

Een mediatraining zorgt ervoor dat je beslagen ten ijs komt voor een draaiende camera. Je kunt direct aan de slag om de opgedane kennis in te zetten. Deze maand geven we jou daarom een cadeau! Boek je een mediatraining voor 2019, dan bieden we je aanvullend een talkshowtraining GRATIS!

Bezoek een tv-studio met het Sterk Werk-team
Je bezoekt samen met een van onze collega’s een tv-studio in Rotterdam. Hier ervaar je onder de hete lampen van de studio het gevoel van een talkshow of consumentenprogramma. De journalist maakt het je niet makkelijk. Hoe zorg je ervoor dat je bij je kernboodschap blijft? Wij geven je de tools om bij je verhaal te blijven als de camera draait.

De actie is geldig t/m 31 december 2018. Boek nu de training via 010 – 456 78 49 of mail naar info@sterkwerk.nl.

Lees hier de voorwaarden.

Mediatrainingen en workshops
De kennis van oud-journalisten zoals Wouter Kurpershoek en de communicatie-ervaring die we de afgelopen 25 jaar hebben opgedaan, delen we graag met jou. Onze mediatrainingen richten zich op interviews met camera, op radio en met geschreven pers. Met crisiscommunicatietrainingen zorgen we dat jij klaar staat voor issues en crises. Uitblinken in socialmediagebruik? Een workshop social media helpt je organisatie op weg. 

Kenmerkend voor onze trainingen is de praktijkgerichtheid. Doordat we zoveel als mogelijk maatwerk leveren, kun je alles wat je tijdens de training of workshop leert al de volgende dag toepassen.

Contact

Benieuwd naar onze aanpak? Bel 010 – 456 78 49 of neem vrijblijvend contact met ons op door middel van ons contactformulier.

Mediatraining op maat

Een succesvol interview valt of staat wat ons betreft niet alleen met de vorm, maar ook met de inhoud. Er zijn allerlei trucjes aan te leren waarmee je het ontbreken van een goed verhaal kunt verbloemen. Veel sterker is het als je een interview gebruikt om jouw boodschap bij een relevant publiek te laten landen.

 

Mediatraining consumentenprogramma

De warme studiolampen branden op je hoofd. Achter je zit een groepje boze klanten. En de presentator vuurt de ene kritische vraag na de andere op je af. Het klinkt misschien niet als de leukste bezigheid. Toch is zo’n optreden een kans. Een kans om jouw kant van het verhaal te vertellen. Wil je jouw optreden in een consumentenprogramma tot een succes maken? Volg de training!

Copyright © Sterk Werk Communicatie & Contentmarketing