• Home
  • Diensten
  • Positionering & Strategie

Positionering & Strategie

Positionering

Geen merk kan zonder een heldere positionering. Het is de basis voor elke communicatiestrategie en de uiteindelijke communicatiemiddelen die u gebruikt. Cruciaal is dat wat u uitstraalt, ook echt is wat u bent of wilt worden. Alleen zo creëert u geloofwaardigheid en wordt u (h)erkend en vertrouwd.
Wij helpen u bij het stellen van de juiste vragen, want daar begint uw positionering mee. Wat is de kern van uw organisatie? Welke visie, missie, merkwaarden en pay-offs horen daarbij? We houden u een spiegel voor, stellen samen met u vast wat de ziel van uw bedrijf is en waar uw merk voor staat. We begeleiden en adviseren u bij het maken van de juiste keuzes en werken dit uit tot een heldere (her)positionering. Standaard werken we met korte doorlooptijden en vaste, lage tarieven. Nuchter, snel, eerlijk en direct. U blijft in de lead. Resultaat dat telt.

Bedrijfsdoelstellingen als startpunt voor de communicatieStrategie

Ons werk begint en eindigt altijd met uw strategische doelstelling. Wij moeten immers weten welk hoger bedrijfsdoel uw communicatie dient. Het opstellen of bijsturen van uw communicatiestrategie leidt bij ons niet tot dikke rapporten, maar tot heldere en toepasbare plannen. Zodra wij uw strategie volledig helder hebben, stropen we onze mouwen op en gaan we voor succes. Resultaat dat telt.

VRAAG INFORMATIE AAN                  VRAAG OFFERTE AAN