In onze rubriek Meet the team is het dit keer de beurt aan Wendy Gehrmann. Wendy werkt sinds april 2022 bij Sterk Werk. Tijd voor een nadere kennismaking.

Waarom heb je voor het communicatievak gekozen?

De hele dag door speelt communicatie in onze maatschappij een hele belangrijke rol. Mensen en samenlevingen kunnen niet zonder communicatie. Iedereen communiceert iedere dag op de een of andere manier. De vraag is hoe effectief jouw communicatie is?

Om daar over na te denken en mee bezig te zijn (mensen trainen en coachen) vind ik interessant. Dat is trouwens een van de takken van sport binnen het vak. Want ook de creatieve kant van communicatie vind ik heel leuk! Het is de combinatie van je hersens kraken en praktisch bezig zijn met mensen die ik aantrekkelijk vind.

Vertel eens wat meer over hoe je bij Sterk Werk Communicatie terecht bent gekomen en hoe je het werken hier ervaart

Dick van Gooswilligen belde mij en vertelde dat er binnen het bureau een vacature was waarvan hij dacht dat die bij mij paste. Dat telefoontje kwam op een moment dat ik ervoor open stond om na 16 jaar politie mijn horizon te gaan verbreden.

Sterk Werk Communicatie is een gerenommeerd bureau met een interessante klantenkring. Er wordt hard gewerkt in een gezellige sfeer. Ik vind het erg leuk om voor verschillende organisaties aan het werk te zijn; snel tot de kern van het vraagstuk te komen en maatwerk te leveren.

Wat is de belangrijkste communicatieles die je geleerd heb en iedereen wil meegeven?

Blijf altijd authentiek en dus dicht bij jezelf. Dan ben je geloofwaardig.

Waar zie jij jezelf over vijf jaar?

Dat vind ik een moeilijk te beantwoorden vraag en ook niet zo relevant. Er kan in vijf jaar veel gebeuren. Mijn streven is om elke dag iets nieuws te leren of nieuwe mensen te ontmoeten; mezelf te blijven ontwikkelen en met die kennis en ervaring onze klanten van dienst te zijn.

Kan je iets leuks vertellen over jezelf buiten het werk om?

Vorig jaar voor mijn vijftigste verjaardag heb ik een hond gekocht. En dat is echt life changing. En eerlijk gezegd heb ik onderschat hoeveel werk dat met zich meebrengt. Heb nog nooit zoveel stof, zand en haren in mijn huis gehad…. Maar, ik vind het ook geweldig. Niet alleen voor mezelf, maar ook als ik zie hoeveel mijn dochter van hem geniet. Het is heerlijk om ’s ochtends in de polder met hem te wandelen en rustig wakker te worden. Verder ga ik graag op reis en geniet ik van de natuur; in de zomer en in de winter. En zoals je kunt zien ook vanaf de rug van een paard.

Benieuwd naar de rest van ons team?

Bekijk hier het team van Sterk Werk!