Nieuwe gezichten bij Sterk Werk: in maart kwam Juliette Bindt ons team versterken en onlangs is ook Wendy Gehrmann met veel enthousiasme gestart bij Sterk Werk. Later deze week verwelkomen we een oude bekende: Jos van der Pluijm gaat opnieuw bij ons aan de slag.

Communicatie is key

Juliette heeft een achtergrond in Bedrijfskunde en Communicatiewetenschap. Tijdens die studie kwam ze erachter dat ze graag als consultant aan de slag wilde gaan en zo kwam ze bij Sterk Werk terecht. Als communicatieconsultant kan zij direct meedraaien op projecten. Haar werkzaamheden beslaan corporate communicatie, contentmarketing & PR en trainingen. “Communicatie is key als je een goede consultant wil zijn. Zonder goede communicatie zal een vraagstuk nooit duidelijk worden voor de consultant en een advies wordt nooit duidelijk voor de klant”, aldus Juliette.

In crisistijd wordt heel zichtbaar hoe belangrijk effectieve communicatie is

Nieuwe collega's

Wendy is een veelzijdige communicatieprofessional met nationale en internationale ervaring. Zij heeft na haar studie communicatiemanagement aan de Universiteit van Utrecht achtereenvolgens gewerkt bij Shell, In Essenza communicatieadviesbureau, Stichting Vakopleiding Horeca, Pensioenfonds Horeca & Catering en de Nederlandse politie.

Haar drijfveer is om mensen bij elkaar te brengen en beter en effectiever te laten communiceren. Bij Sterk Werk richt Wendy zich als senior consultant in eerste instantie op crisiscommunicatie en training. In crisistijd wordt heel zichtbaar voor mensen en bedrijven hoe belangrijk effectieve communicatie is. Essentieel dus om de communicatieve kennis en vaardigheden te vergroten en onderhouden. Begin daarmee voor de crisis uitbreekt.

Strategisch inzicht en oog voor detail

Jos viert binnenkort zijn 25-jarig jubileum in de communicatie. Als kind won hij ooit een schrijfwedstrijd van een landelijk dagblad. Jaren later schopte hij het met dat talent tot redacteur en bedrijfsjournalist. Ook begeleidde hij als communicatiemanager cultuur- en organisatieveranderingen. Jos heeft al eerder bij Sterk Werk gewerkt. Meest recent was hij de perschef van één van de grootste marathons ter wereld, de NN Marathon Rotterdam. Als senior consultant in corporate communicatie en contentmarketing & PR bij Sterk Werk komen zijn strategisch inzicht en oog voor detail uitstekend van pas.

Benieuwd naar de rest van ons team? Neem hier een kijkje!