Sterk Werk Communicatie is vanaf 8 augustus 2022 te vinden op een nieuwe locatie: in de Grandstand, Kralingseweg 126 in Rotterdam. Hieronder lees je alle informatie over hoe je ons bereikt met de auto en het openbaar vervoer.

Onze nieuwe locatie is er één die meteen in het oog springt! Midden in het Kralingse Bos, op het terrein van de Rotterdamsche Manege. Sterk Werk is gevestigd in de kantoren boven de hoofdtribune: de Grandstand.

Hoe bereik je ons?

Adres:
Kralingseweg 126
3062 CG Rotterdam

De ingang van ons kantoor in de Grandstand, boven de hoofdtribune, bereik je via de trap aan de rechterkant van dit gebouw. Loop de trap op en bel aan op de eerste verdieping. Voor mindervaliden is aan de linkerkant van dit gebouw een lift aanwezig.

Met de auto en parkeren:

Je bereikt ons pand via de Prinses Beatrixlaan, ga daarna direct links naar het terrein van de Rotterdamsche Manege. Doorrijden tot aan het grote parkeerterrein, waar voldoende ruimte is om (gratis) te parkeren. Let op: De maximumsnelheid met de auto is 5 km/u, dit is stapvoets. Parkeren moet achteruit in de parkeervakken. Dit in verband met de aanwezigheid van paarden op het terrein. Indien navigatie via Google Maps het juiste adres niet pakt, navigeer dan naar Kralingseweg 120. Dit is de manege op hetzelfde terrein.

Met het openbaar vervoer:

Metro:

De metro rijdt vanaf het Centraal Station Rotterdam. Bij station Beurs kun je overstappen op de metro naar station Kralingse Zoom of Voorschoterlaan (lijn A, B of C). Vanaf metrostation Kralingse Zoom is het ca. 12 minuten lopen naar ons kantoor en vanaf metrostation Voorschoterlaan ca. 10 minuten lopen.

Tram:

Tram 7 rijdt vanaf Centraal Station Rotterdam richting Woudestein. Vanaf halte ’s Gravenwetering is het ca. 10 minuten lopen via de Laan van Nooitgedacht.