• Home
  • nieuws
  • Uitbreiding Sterk Werk Communicatie team

Uitbreiding Sterk Werk Communicatie team

Niels van der Plas en Christo Klumper in dienst bij Sterk Werk Communicatie & Content Marketing

Rotterdam, 17 mei 2017 – Sterk Werk Communicatie & Content Marketing breidt zijn team per direct uit met Niels van der Plas (24) en Christo Klumper (25). De gelijktijdige aanstelling van de twee tekent de snelle groei die het bureau momenteel doormaakt.

image001      image002
Niels van der Plas (links) en Christo Klumper

Communicatietrajecten van A tot Z
Van der Plas gaat aan de slag als consultant bij Sterk Werk. In die functie draagt hij onder meer bij aan de totstandkoming van communicatieplannen, perslobby’s en (social) content voor klanten. Een compleet nieuw gezicht is Niels niet; hij liep hiervoor al stage bij Sterk Werk. Zijn studie stond volledig in het teken van communicatie. Na de International Bachelor Communication & Media aan de Erasmus Universiteit Rotterdam volgde hij de Master Persuasive Communication aan de Universiteit van Amsterdam.

Van der Plas is blij met zijn aanstelling het Rotterdamse bureau. Hij kijkt er naar uit om van A tot Z betrokken te zijn bij communicatietrajecten van opdrachtgevers. “Elke communicatiestrategie mondt uit in concrete plannen en output,” aldus Van der Plas. “Bedrijven adviseren hoe zij deze vertaalslag kunnen maken en betrokken zijn bij de uitvoering, is voor mij de perfecte combinatie.”

Visuele communicatie
Klumper voegt zich als multimedia vormgever bij het team van Sterk Werk. In deze functie draagt hij niet alleen bij aan de visuele communicatie van klanten, maar ook aan die van het bureau zelf. Eerder volgde Klumper de opleiding tot Interaction Designer aan de Haagse Hogeschool en werkte hij als webredacteur voor International Film Festival Rotterdam. Daar zorgde hij onder meer voor de online promotie van evenementen, stills in filmzalen en campagnebeelden op locaties.

Klumper heeft veel zin in zijn nieuwe functie bij Sterk Werk en voorziet een leerzame periode. “Ik ben ervan overtuigd dat ik op deze plek veel kan leren van mijn collega's,” zegt hij daar zelf over. “Ook kan ik me hier ongetwijfeld verder ontwikkelen in de prachtige wereld van de grafische vormgeving.”

Welkome versterking
Sietse Pots, Managing Director bij Sterk Werk Communicatie & Content Marketing, is blij met de aanstelling van Klumper en Van der Plas. “De ontwikkelingen in het communicatievak gaan razendsnel. Met de uitbreiding van ons adviseursteam én de toevoeging van een multimedia vormgever kunnen we onze dienstverlening nog verder uitbreiden.”

Over Sterk Werk Communicatie & Content Marketing
Sterk Communicatie & Content Marketing is een one stop shop-bureau, opgericht in 1993 en gespecialiseerd in public relations, content marketing, crisiscommunicatie en communicatietrainingen. Als sparringpartner en flexibele schil voor opdrachtgevers draagt Sterk Werk bij aan het bouwen en beschermen van reputaties met overtuigende, doelgerichte en relevante communicatie. Dit doet het bureau van (her)positionering en strategisch communicatieadvies tot uitvoering en training. Tot de opdrachtgevers van Sterk Werk behoren ADP, Aon, BDO en MediaMarkt.