Eén keer per maand stellen wij onze trainingslocatie open voor mensen die de beginselen willen leren van omgaan met media. Hoe ga je om met landelijke media? Wellicht is de kans groter dat lokale en regionale media je benaderen voor een interview. Veel mensen zien de media als bedreiging. Maar als je daar slim mee omgaat, is het juist een kans om jouw organisatie meer naamsbekendheid te geven. Ervaring hiermee opdoen; oefenen en vlieguren maken is heel belangrijk!

Wat leer je in een dagdeel?

  • Hoe maak je een krachtige kernboodschap en een aansprekende headline?
  • Hoe kom je over in een gesprek met een journalist?
  • Hoe sta je voor de camera en microfoon?

Ervaar de meerwaarde van deze korte mediatraining en schrijf je in. Het gaat om een open inschrijving met maximaal vier deelnemers. De kosten bedragen € 695 per persoon. Komt deze maand niet uit? Iedere derde donderdag van de maand organiseren wij deze training.

Aanmelden

Meld je aan voor de training ‘omgaan met media’ via het formulier onder aan de pagina. Een e-mail sturen kan ook naar info@sterkwerk.nl of bel naar 010 – 456 78 49.

Een aantal fragmenten uit de video is beschikbaar gesteld door Van Mossel Media

Ervaring

Sterk Werk Communicatie heeft 30 jaar ervaring in de communicatie. Wij bieden een breed aanbod op het gebied van corporate communicatie, content marketing en PR, crisiscommunicatie en het verzorgen van trainingen.

Andere mediatrainingen

Heb je interesse in een uitgebreidere training op het gebied van media? Dan bieden wij maatwerktrainingen voor organisaties uit zowel de publieke en de private sector. In deze trainingen, die een dag duren, word je helemaal ondergedompeld in de verschillende soorten media die er zijn. Van traditioneel tot eigentijdse vormen. Je ervaart hoe het is om onder druk te moeten presteren. Natuurlijk is het ook mogelijk om een opfristraining te volgen. Want oefenen, oefenen en oefenen blijft voor iedereen belangrijk.

Kijk gerust eens op onze website voor het trainingsaanbod.

Contactgegevens
Contact Sterk Werk