Sofie Zegers

Trainee

Sofie Zegers
Sofie Zegers

“Quote.”

Als Communicatiestudente aan de Hogeschool Rotterdam is Sofie bezig met haar laatste stap voordat zij zichzelf volmondig een Smart Connector mag noemen.

Zij houdt zich graag bezig met tekst in allerlei vormen: organisatieverhalen, social mediaberichten en Spoken Word. Ook in haar vrije tijd is zij veel bezig met tekst, doordat zij graag leest (ook al zegt ze dat soms niet graag hardop). Engels of Nederlands; in beide talen verslind zij boeken. Naast een lekker boek lezen thuis op de bank vindt zij het ook heel erg leuke om stedentrips te maken. Haar interesse voor cultuur en taal zat ook in haar vierdejaars internationale minor verwerkt.

In dit nieuwe professionele hoofdstuk bij Sterk Werk gaat Sofie duiken in de wereld van tekstuele AI om te kijken hoe Sterk Werk hier gebruik van kan maken. Daarnaast kijkt ze graag bij de gang van zaken in het bedrijf mee om meer te leren over communicatietrainingen en corporate communicatie.

Als Sofie niet bezig is met school, is zij graag sportend in de weer. Wandelen, hardlopen of sportoefeningen zijn altijd deel van de dagelijkse routine. Dit staat in een gezonde balans met haar liefde voor bakken en lekker eten.

Terug naar Team

“You can”

Terug naar Team