Wanda van den Berg

Office manager

Wanda van den Berg
Wanda van den Berg

“What you allow is what will continue”

Wanda van den Berg is een geboren Rotterdamse. Na haar middelbare school volgde ze de opleiding directiesecretaresse/officemanager aan het Instituut Schoevers.

Ruim 20 jaar werkte ze bij diverse advocatenkantoren waar ze zich onder andere bezighield met aansprakelijkheids- en verzekeringszaken in de transportwereld en de binnenvaart. Het maakte van haar een ervaren, allround personal assistent.

In 2021 kwam Sterk Werk Communicatie op haar pad dat op zoek was naar een ervaren Office manager/HR-manager. Een uitdaging die ze, zoals ze zelf zegt, met twee handen aanpakte. “Ik verdeel mijn werkweek over Sterk Werk Communicatie en het zusterbedrijf Monalyse. Naast het dagelijks ontzorgen van alle collega’s, heb ik ook HR-activiteiten in portefeuille. Ik geef invulling aan de uitvoering van dat proces. Aangezien ik een mensen-mens ben, is dat werk me echt op het lijf geschreven.”

In haar vrije tijd is zij vooral buiten te vinden met haar vaste compagnon sheltie Tommy. “Dat is genieten van de natuur en fit blijven tegelijk.” Wanda heeft twee volwassen zoons en omringt zich graag met haar familie. En waarvoor kunnen we haar wakker voor kunnen maken? “Heerlijk uit eten gaan en dan het liefst in combinatie met een zonvakantie.”

Terug naar Team

“What you allow is what will continue”

Terug naar Team