Wendy Gehrmann

Senior consultant

Wendy Gehrmann
Wendy Gehrmann

“Communicatie staat niet stil: het is van groot belang om je kennis en vaardigheden te onderhouden en goed te weten wat je moet doen en wat niet.”

Wendy Gehrmann is een veelzijdige communicatieprofessional. Haar drijfveer is om mensen bij elkaar te brengen en beter en effectiever te laten communiceren. Na haar studie communicatiemanagement aan de Universiteit van Utrecht heeft zij achtereenvolgens gewerkt bij Shell, In Essenza communicatieadviesbureau, Stichting Vakopleiding Horeca, Pensioenfonds Horeca & Catering, Nederlandse politie en nu bij Sterk Werk Communicatie.

Bij deze organisaties heeft Wendy uiteenlopende communicatiefuncties bekleed en nationale en internationale ervaring opgedaan. Gestart als interne en externe communicatieadviseur en vervolgens gespecialiseerd in crisiscommunicatie, het geven van communicatietrainingen en issuemanagement. De laatste jaren heeft Wendy zich gericht op het woordvoerderschap en het coachen van boegbeelden die namens de politie in de media aan het woord kwamen. De onderwerpen waar zij zich mee bezig heeft gehouden zijn zeer divers: zoals crisiscommunicatie rondom Project X Haren, de vermiste broertjes Ruben en Julian, de aanslagen in Parijs en Brussel en het uitvallen van de 112-centrale. Maar ook maatschappelijke onderwerpen als jeugd, huiselijk geweld, innovatie en drugs in het verkeer. 

Communicatie is in onze maatschappij enorm belangrijk. Iedereen communiceert iedere dag. Maar de afgelopen jaren zijn de vormen van communiceren enorm veranderd. En zijn de verschillen in hoe mensen met elkaar communiceren enorm toegenomen. Denk aan jongere mensen versus oudere mensen; aan social media versus traditionele media. Van groot belang dus om je kennis en vaardigheden te onderhouden en goed te weten wat je moet doen en wat niet. Met name in crisistijd wordt dit heel zichtbaar voor mensen en bedrijven. 

Terug naar Team

“Communicatie staat niet stil: het is van groot belang om je kennis en vaardigheden te onderhouden en goed te weten wat je moet doen en wat niet.”

Terug naar Team