Selecteer een pagina

Vacature Senior Accountmanager

We zoeken voor ons bureau aan de Veerhaven in dynamisch Rotterdam per direct een Senior Accountmanager met een neus voor PR en goede content.

Achtergrond
Onze ideale kandidaat houdt van de dynamiek van een bureau, gelooft in de kracht van samenwerking en weet verbindingen te leggen tussen klanten, de diverse communicatiedisciplines en verschillende doelgroepen, waaronder journalisten. Je staat stevig in je schoenen en weet klanten te overtuigen met je adviezen. Je houdt ervan te werken vanuit strategische doelstellingen en weet daardoor resultaat te boeken dat telt. Je hebt een open houding naar collega’s en werkt graag samen. Creativiteit, pro-activiteit en ondernemerschap kenmerken je.

Werken bij een bureau betekent dat je snel moet kunnen schakelen en dat je het leuk vindt om een zeer afwisselende baan te hebben. Ben je voor klanten een sparringpartner op tactisch en strategisch niveau? Weet je anderen te overtuigen met je communicatie-adviezen en kun je feilloos overweg met verschillende communicatieprincipes (‘earned’, ‘owned’ en ‘shared’) waaronder contentmarketing, corporate communicatie, interne communicatie en PR? Haal jij energie uit het werken voor soms zeer inhoudelijke opdrachtgevers? Dan ben jij onze ideale kandidaat.

De functie
Als Senior Accountmanager ben je aanspreekpunt voor klanten en ben je voor hen werkzaam over de gehele breedte van onze dienstverlening. Ook voor collega’s ben je sparringpartner. Je hebt met name ervaring met het werken voor B2B-merken of hebt daar veel affiniteit mee. Je houdt van inhoud, bent creatief, kunt goed delegeren en snel schakelen tussen opdrachten.

De ideale kandidaat:
• Heeft een relevante studie voltooid, liefst op WO-niveau;
• Beheerst een breed spectrum aan communicatiewerkzaamheden binnen ‘owned’ en ‘earned’ media;
• Heeft minimaal zeven jaar relevante werkervaring, liefst in een adviesfunctie;
• Neemt een creatieve geest mee en is in staat concrete concepten te bedenken voor opdrachtgevers;
• Kan strategische en tegelijkertijd praktisch uitvoerbare PR- en communicatieplannen opstellen;
• Heeft commerciële voelsprieten en levert daarmee een actieve bijdrage aan salesdoelstellingen;
• Heeft ervaring of bewezen affiniteit met de Business to Business markt; vindt het een uitdaging om inhoudelijk ingewikkelde materie zich snel eigen te maken;
• Kent de weg binnen het medialandschap en weet zowel interne als externe opdrachtgevers te adviseren op dit gebied;
• Is in staat projecten te leiden, budgetten te bewaken en kan goed delegeren;
• Heeft een goed taalgevoel en kan (bedrijfs)journalistieke teksten goed beoordelen;
• Weet te overtuigen op inhoud én presentatie en is daarmee in staat een actieve bijdrage aan omzetdoelen te leveren;
• Heeft enige ervaring of kennis op het gebied van interne communicatie en/of arbeidsmarktcommunicatie;
• Is een enthousiaste, collegiale en gedreven persoonlijkheid die gaat voor kwaliteit en resultaat, maar ook voor een prettige werkomgeving en elkaar successen gunnen.

Aanbod
We zoeken een kandidaat voor 32 tot 40 uur per week. Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. We bieden een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden, ruimte voor eigen invulling en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Je komt in een enthousiast, collegiaal en professioneel team te werken in het mooiste kantoor van Rotterdam en omstreken.

Ons bureau
Sterk Werk Communicatie & Contentmarketing is een middelgroot full service communicatiebureau dat gespecialiseerd is in advies en uitvoering van PR, crisiscommunicatie, contentmarketing en corporate communicatie. Al meer dan 25 jaar lang vertrouwen veel organisaties op de doelgerichte en eerlijke aanpak van Sterk Werk. We vinden een open en prettige werksfeer belangrijk; collegialiteit en gedrevenheid typeren ons. Resultaat telt.

Informatie en Sollicitatie
Neem voor meer informatie over de functie contact op met Sietse Pots, te bereiken op 010 – 456 78 49 of sietse.pots@sterkwerk.nl.
Je motivatie inclusief curriculum vitae kun je mailen naar solliciteren@sterkwerk.nl.

Copyright © Sterk Werk Communicatie & Contentmarketing