Sterk Werk Recruitment

Recruitment en bemiddeling van communicatieprofessionals

Met 30 jaar ervaring hebben wij als Sterk Werk met veel communicatieprofessionals samen gewerkt en kennen wij veel Nederlands- en Engelstalige toptalenten binnen de vakgebieden (digital) marketing, communicatie, PR, woordvoering en media- en omgevingsanalyses.

bemiddeling

Bemiddeling van communicatieprofessionals

Sterk Werk Recruitment bemiddelt communicatieprofessionals van woordvoerders, PR-functionarissen tot managers en directeuren. Als opdrachtgever, werkgever of professional kan je bij ons terecht voor werving en selectie, detachering of interim opdrachten.

Werving en selectie met passie

Onze werving en selectie doen wij zeer gedegen en met passie. We zoeken naar de echte drijfveren van kandidaten en opdrachtgevers om tot een bestendige arbeidsrelatie te komen. Dat gaat dieper dan een gesprek over het gewenste functieprofiel, salaris, CV, de motivatie en het opleidingsniveau.

werving en selectie
detachering of interim

Detachering of interim-professionals

Voor opdrachtgevers zoeken wij tijdelijke woordvoerders, crisis(communicatie)managers en marketingcommunicatieprofessionals. Dit kan zowel voor de duur van zwangerschaps/ouderschapsverlof zijn, als voor een project of in een acute crisissituatie. Met een detacheringsovereenkomst komen deze professionals bij Sterk Werk Recruitment in dienst, tegen dezelfde arbeidsvoorwaarden als bij de opdrachtgever. Na afloop van de tijdelijke opdracht heeft de opdrachtgever de mogelijkheid om de arbeidsovereenkomst van de professional over te nemen.

Plaats bij ons vacatures

Op zoek naar een woordvoerder, marketing- /crisiscommunicatiemanager of online marketeer?

Of als professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Stuur ons jouw (interim) vacature of CV en dan nemen wij direct contact op.

op zoek
goede match

Goede match

Sterk Werk Recruitment werkt grondig en snel. We maken gebruik van competentie-analyses en eventueel laten we kandidaten een assessment afnemen. Tegelijkertijd werken we samen aan een helder beeld van jouw ambities, zodat we niet alleen nu, maar ook in de toekomst kunnen helpen. We streven naar een duurzame relatie met onze opdrachtgevers en de mensen die we mogen bemiddelen en plaatsen.

Ben jij de communicatieprofessional die wij zoeken?

Sterk Werk Recruitment bemiddelt voor PR- en communicatieprofessionals. Onderstaand vind je een overzicht van de actuele vacatures in PR en Communicatie. Je kunt ook een open sollicitatie insturen via het sollicitatieformulier.

communicatie professional
actuele vacatures

Actuele vacatures

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.

Open Sollicitatie, mail naar solliciteren@sterkwerk.nl t.a.v. Harry Scholte

Contact

Benieuwd naar onze aanpak? Neem contact met ons op.